Salvador Gregori: “El PP va incomplir tot el que va prometre i ara promet el que mai complirà”

salvador gregori

“El PP va accedir al Govern de Gandia l’any 2011 incomplint tot el que va prometre i, ara, huit anys després, pretén tornar a governar, prometent el que sap que mai complirà”. Amb estes paraules s’ha pronunciat el responsable del Programa de Govern del Comité Electoral del PSPV-PSOE de Gandia, Salvador Gregori, respecte a la roda de premsa que han oferit hui el candidat a l’alcaldia de Gandia pel PP, Víctor Soler, el candidat popular al Congrés dels Diputats per la província de València, el gandià Óscar Gamazo, i el candidat a les Corts Valencianes, Juan Carlos Caballero, els quals han promés una suposada “revolució fiscal”, amb un hipotètic pla per a rebaixar impostos.

“El PP no té memòria ni credibilitat. Va entrar a governar en 2011 amb els següents lemes: ‘Ahora empleo’ i ‘Menos impuestos’, fent tot el contrari durant quatre anys. Així, li va deixar molt més atur als gandians, va aplicar una pujada de l’IBI del 21% i va provocar un ‘pufo’ de 140 milions d’euros més de deute municipal”, ha recordat Gregori.

“Vist el que va succeir durant els quatre anys de desgovern i de desastrosa gestió econòmica de l’excalde Arturo Torró, el PP ja no enganya a ningú. D’esta manera, la credibilitat que té l’aspirant a l’alcaldia de Gandia i deixeble de Torró, Víctor Soler, és ‘cero patatero’”, ha conclòs el responsable del Programa de Govern dels socialistes gandians.