La platja de Gandia renova la bandera blava i el centre Blau de l’Aula Marjal Natura

_MG_8078_AlexOltra

Gandia 8 de maig 2017.- Aquest dimarts s’han anunciat les platges i ports guardonats, Senderisme, Centres Blaus, Distincions Temàtiques i les Banderes Blaves per a embarcacions turístiques sostenibles en la Campanya 2018. ADEAC, organització responsable a Espanya de la seua concessió, complix aquest any el 32 aniversari del reconeixement que s’atorga a les millors platges de l’Estat.

En el cas d’Espanya, el Jurat Internacional Bandera Blava 2018 ha concedit 590 banderes blaves.

La platja Nord de Gandia ha estat una de les 132 atorgades a la Comunitat Valenciana amb la particularitat que només han estat 7 les platges que durant aquests 32 anys han aconseguit mantindre el distintiu i en el cas de la nostra ciutat, és l’única de la província de València.

A més, la platja de Gandia renova la distincions de “El Centre Bandera Blava” per l’Aula de la marjal de Gandia.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, màxima responsable de l’àrea de Turisme, ha mostrat la seua satisfacció davant lanunci, És per a Gandia tot un honor i un orgull tindre la platja que tenim, sempre en les millors condicions. Amb uns serveis immillorables, uns nivells de neteja i manteniment que la fan única i amb un equip excepcional de Salvament i Socorrisme, amb els professionals de la Creu Roja i els agents de la Policia Local al capdavant“, ha argumentat Morant.

L’alcaldessa ha valorat el treball incansable i incessant que, des del Departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, s’ha dut a terme per fer que la platja de Gandia siga sent líder en qualitat i excel·lència a tot Espanya.

Portem 32 anys consecutius rebent la bandera blava“. Però aquesta no és l’única. “Cada any són moltes les banderes de qualitat i reconeixement que hissem en la nostra façana marítima“.

Nosaltres ja ho sabíem que érem una de les millors, però aquest últim reconeixement, ho certifica. Els nostres turistes, com és lògic, cada vegada exigixen més seguretat i qualitat, i la nostra platja atén perfectament aquestes reivindicacions“, ha conclòs Morant.