Satisfacció entre els Socialistes de la Safor-Valldigna per la seua àmplia representació en els Òrgans Nacionals

foto delegacion

Gandia, 31 de juliol de 2017. La delegació de la Safor-Valldigna es mostra satisfeta amb els resultats obtinguts en el XIIIé Congrés Nacional del partit que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Elx. I és que tindrà una representació considerable en els Òrgans Nacionals.

 

Diana Morant presidirà el Comité Nacional, màxim òrgan entre Congressos. Els companys Tere Reig,  Secretària d’Administració i RRHH, i Vicent Bufort Secretari D’Anàlisi i Perspectiva, seràn membres de l’Executiva Nacional. I a més, formaran part del Comité Nacional: Alfred Boix, Vicent Mascarell, Joan Marco, Loles Cardona, Romina Del Rey i Carlos Mengual.

 

D’altra banda, destacar l’ampli reconeixement de tots els socialistes valencians a la tasca desenvolupada per Alfred Boix com a Secretari D’Organització.

 

Per finalitzar, la delegació va quedar satisfeta pel seu paper en l’aportació d’esmenes i debat a la Ponència Marc del Socialistes Valencians. Es van aprovar la majoria de les esmenes que van ser elevades per tots els companys de la comarca i vam donar per encetada la discussió de la conveniència de fer un partit amb una estructura més Federal.